TRUP, MINTE & SUFLET ÎNTR-O SINGURĂ RESPIRAȚIE. Un week-end pentru un restart de sănătate fizică, mentală și emoțională. Aer proaspăt de munte, liniște mentală, vitalitate

Cine sunt ?

Cu o experienţă de 10 ani în dezvoltarea personală, am început practica Hatha Yoga de mai bine de 8 ani. Din 2017 sunt Instructor Hatha Yoga pentru adulţi şi am urmat cursurile Şcolii Bindusar Yoga din India sub îndrumarea profesorului Mukesh Kothari. Din 2014 sunt Instructor Kids Yoga urmând cursurile JOGAMOKA din Ungaria sub îndrumarea profesoarei Csiki Mariann. Am absolvit anul acesta școala de Dans energetic a lui Ioan Prisecaru și în paralel fac terapii cu boluri tibetane și gong.

PROGRAM RETREAT

VINERI 13 NOIEMBRIE

● 17:00 – 18:00 Deschiderea spațiului de lucru și prezentare
● 18:00 – 19:30 Yin Yoga & GONG
● 20:00 – 21:00 Cina lacto-vegetariană
● 21:00 – 22: 00 Dans energetic – Liber & Manifestarea intențiilor

SÂMBĂTĂ 14 NOIEMBRIE

● 08:30 – 10:00 Hatha Yoga
● 10:00 – 11:00 Mic dejun ovo-lacto-vegetarian
● 12:00 – 15:00 Drumeție : respirație și mers conștient
● 15:00 – 16:00 Prânz lacto-vegetarian
● 18:00 – 19:30 Yoga Nidra în sunetul tobei & Pranayama
● 20:30 – 21: 30 Cina vegetariană
● 21: 30 – 22: 30 Dans energetic – Dansul globului de lumină & angelic

DUMINICĂ 15 NOIEMBRIE

● 08:30 – 10:00 Hatha Yoga
● 10:00 – 11:00 Mic dejun ovo-lacto-vegetarian
● 11:00 – 13:00 Drumeție : dansul copacului conectare cu energia pământului și a cerului
● 13: 30 – 14:30 OM chanting & Terapia cu vocale
● 15:00 – 16:00 Prânz lacto-vegetarian
● 16:00 – 17:00 Închiderea spațiului de lucru

Termenul YOGA se referă la uniune sau legătură , aducerea în integritate, echilibru şi adevăr a minţii, trupului şi sufletului. Yoga este o disciplină indiană de autocunoaştere care îmbină teoria cu practica pentru aflarea adevărului absolut, redescoperirea esenţei. În sens fizic este o metodă de a efectua posturi fizice menţinând ritmul respiraţiei în condiţii de conştientizare deplină. Yoga este sincronizarea corpului, minţii, respiraţiei şi armonizarea lor.

DANS ENERGETIC

Dansul a fost folosit din vremuri străbune pentru atingerea unor stări înalte de bucurie, pace, libertate, vitalitate. Prin dans se celebra viața și moartea, pământul și soarele, ploaia și stelele. Atunci când dansau oamenii erau una cu întreaga existență, cu divinitatea.Atunci când te contopești în dans corpul devine fluid și relaxat, mintea se liniștește, respirația își regăsește fluxul armonios.

Ca formă de rugăciune și meditație, dansul te poartă pe brațele sale, te aduce în inima ta, aproape de tine, te ține de mâna și te asigură că ești TU, cel veșnic.
Dansul energetic este o călătorie ghidată către universuri interioare pe o muzică specific aleasă care facilitează deschiderea ființei către cel mai înalt nivel de vibrație.
Atunci când dansezi poți manifesta și crea orice îți dorești !

Structura clasei de HATHA YOGA

1 . Deschiderea orei prin intonarea mantrei OM, aducerea atenţiei în spaţiul inimii;
2. Exerciţii de încălzire , Salutul Soarelui pentru metabolism, imunitate, flexibiliate;
3. Asane (posturi fizice) ce vizează la nivel fizic : flexibilitatea corporală, întărirea şi îndreptarea coloanei vertebrale, posturi de echilibru pentru dezvoltarea atenţiei, posturi pentru întărirea sistemului imunitar, posturi pentru deschiderea coapselor şi întărirea articulaţiilor , posturi pentru echilibrare hormonală, la nivel subtil energetic echilibru, armonie, pace, linişte, blândeţe, curaj, putere personală, voinţă, intuiţie. Asanele sunt păstrate într-o stare de nemişcare şi auto-observare astfel mintea se linişteşte pentru a cuprinde nemărginirea.
4. Pranayama (controlul respiraţiei) defineşte măsura şi rata intrării şi ieşirii aerului precum şi perioada pe parcursul căreia aerul rămâne în organism. Aduce nivele noi de conştientizare oprind distragerile minţii, limitează situaţiile conflictuale din minte pentru a experimenta nivele mai înalte de conştiinţă. La nivel fizic plămânii sunt masați și stimulați pentru a fi folosiți la capacitate mărită. O oxigenare eficientă crește imunitatea corpului și oferă rezistență în fața bolilor.
5. Yoga Nidra – cunoscut sub numele de somn yoghin – este o practică de meditație și relaxare conștientă care este destinată să inducă relaxare fizică, mentală și emoțională totală.
6. Gongul tibetan , OM chanting & terapia cu vocale
Oamenii de stiinta au confirmat faptul că sunetele pot modifica frecventa creierului, având un efect terapeutic, liniştitor, asupra minţii. Mai mult decât atât, vibratiile gongului şi incantarea mantrelor, sunt metabolizate şi transformate de creier actionând precum calmante cu proprietăţi vindecătoare.

Fiind fiinţe vibraţionale, vibraţiile sunetelor au efecte terapeutice asupra noastra. Pe scurt, efectele benefice ale acestora sunt următoarele:
• Combat stresul si anxietatea
• Amelioreaza durerile
• Stimuleaza regenerarea celulară
• Reglează tensiunea arterială
• Instaureaza starea de bine
• Indepartează gândurile negative
• Echilibrează emisfera stânga a creierului cu cea dreaptă
• Asigură un somn odihnitor, adânc
• Facilitează starea meditativă

Costuri : 555 RON include 2 nopți, cele 3 mese , trainingul
Reducere la 444 RON pentru persoanele care au abonament lunar la Yoga

Un avans de 150 ron se efectuează până cel târziu pe 25 octombrie 2020 în contul deschis la BCR DEVA pe numele BANU ALINA PFA RO46RNCB0160166825170001 Detalii plată : Retreat Yoga

Detalii la telefon Alina Banu : 0721041609

OBS : Aviz medical Apt clinic sănătos pentru activități sportive
Măsuri COVID : se va respecta distanța de 2m între saltele, acestea vor fi igienizate după fiecare folosire sau vă puteți aduce propria saltea.
De asemenea rog să aveți la voi o eșarfă de legat ochii, ținută pentru frig, vânt și ploaie.

Să ne vedem cu bucurie !