Str. Oituz 6A, Deva, România Luni - Vineri 18:00-20:00 +40 721 041 609
Desfăşor orele de Dans Energetic la sala din Deva sau online pe Zoom
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/11/dan-energetic10.jpg

Dansul a fost folosit din vremuri străbune pentru atingerea unor stări înalte de bucurie, pace, libertate, vitalitate.

Prin dans se celebra viața și moartea, pământul și soarele, ploaia și stelele. Atunci când dansau oamenii erau una cu întreaga existență, cu divinitatea.

Atunci când te contopești în dans corpul devine fluid și relaxat, mintea se liniștește, respirația își regăsește fluxul armonios.

Ca formă de rugăciune și meditație, dansul te poartă pe brațele sale, te aduce în inima ta, aproape de tine, te ține de mâna și te asigură că ești TU, cel veșnic.

Dansul energetic este o călătorie ghidată către universuri interioare pe o muzică specific aleasă care facilitează deschiderea ființei către cel mai înalt nivel de vibrație.

Atunci când dansezi poți manifesta și crea orice îți dorești!

Cursul pe care ți-l dorești pentru echilibrul tău. Sunt prezentă cu tine live pe camera video pentru a te susține și a te ghida. Eliberează tensiunile și stresul !

Strucura clasei de Dans Energetic se bazează pe respectarea următoarelor elemente:

DANSUL DE ÎMPĂMÂNTARE crește potențialul de a dezvolta relația cu pământul, armonizează relația cu rădăcinile noastre familiale. Calitățile care se manifestă în ființa noastră când această relație este sănătoasă sunt cele de stabilitate, vitalitate, susținere, forță, încredere. Stimulează picioarele, aparatul circulator, uro-genital, colon, oase.

DANSUL RELAȚIILOR armonizează relațiile cu semenii noștri. Atunci când emoții precum furia, rușinea, nemulțumirea, vinovăția sunt activate în confruntarea cu persoanele din jurul nostru , ele lasă amprente în câmpul nostru energetic, în informația celulară și se transformă în boală. Prin acest dans vom utiliza anumite GESTURI VINDECĂTOARE care ne dau posibilitatea curătătii acestor conflicte.

DANSUL PENDULAR amplifică și sensibilizează puterea noastră personală, energia, voința , determinarea. Stimulează un flux energetic în toată ființă. Organele abdominale și plexul solar sunt regenerate.

DANSUL GLOBULUI DE LUMINĂ ne deschide către o stare de iubire, blândețe, empatie, iertare, ne aduce în unitate cu întreg Universul. Accesarea inimii sacre prin mișcările brațelor care sunt prelungirea sufletului pentru întărirea plămânilor , a inimii și a diafragmei.

DANSUL ANGELIC antrenează energii rafinate la nivelul creativității, manifestării adevărului propriu, coerentă, puritate. Centrul vorbirii și tiroidă beneficiează de echilibrare.

//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/11/dans-energetic2.jpg

DANSUL INTENȚIEI ne pune în valoare intuiția sau " cel de- al treilea ochi" pentru a deschide câmpul de manifestare a viselor noastre. Un vizionar știe să- și construiască viața pe cea mai frumoasă cale, calea propriului adevăr. Intenția este cea mai importantă formă de manifestare a forței de atracție a fenomenelor energetice din univers.

DANSUL COPACULUI ne deschide centrul intuiției și înțelepciunii. Mintea se liniștește, o stare de detașare și comuniune cu divintatea se instalează. Devenim conștienți de sursa divină și simțim că suntem una cu existența.

//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/11/dans-energetic02.jpg
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Detalii
Sunt de acord