Str. Oituz 6A, Deva, România Luni - Vineri 18:00-20:00 +40 721 041 609
Ce este Yin Yoga
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2022/03/WhatsApp-Image-2022-03-16-at-5.37.36-PM.jpeg

YIN YOGA este o practică statică, blândă, meditativă, prin care atenția este interiorizată pentru a aduce relaxare profundă fizică și mentală.

Atunci când liniștea se așterne în corpul tău care rămâne nemișcat pentru 5 până la 20 de minute într-o postură fizică, receptivitatea, simțurile, percepțiile se amplifică, sistemul nervos parasimpatic se activează rezultând diminuarea stresului și a anxietății, liniștirea minții.

Deși la intrarea în postură poți să ai senzația că ești rigid, pe măsură ce expirul îți relaxează corpul, fără să faci efort, vei deveni din ce în ce mai destins și flexibil printr-un abandon total în postura respectivă. Ligamentele, articulațiile, țesuturile profunde, mușchii sunt regenerați și fiecare organ beneficiază de energie vindecătoare.

Sub sintagma disconfort da, dar efort nu, această practică pune accentul pe descoperirea propriilor limite, tipare, blocaje și depășirea lor cu înțelegere și blândețe.

Fie că este vorba de corpul fizic, cel mental sau emoțional, atitudinea pe care o obții după o astfel de ședință este de armonie, echilibru, nemărginire.

Te invit într-un spațiu intim creat pentru liniște, echilibru, regenerare . Te susțin, te ghidez și îți ușurez pașii. Exerciții fizice și de respirație, meditație, relaxare !

Observaţie: Cursul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, grupele fiind create în funcţie de necesităţile fiecărui cursant. Este necesar să se aibă în vedere dacă există anumite afecţiuni fizice sau boală instalată, să existe aviz medical şi să fiu informată pentru adaptarea orei la specificul situaţiei.
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteţi de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta Politica de confidenţialitate a datelor personale. Detalii
Sunt de acord