Ne regăsim în această zi de sărbătoare pentru a ne susține în stabilirea celor mai înalte vise la care nici nu îndrăznim să ne gândim pentru că programul sărăciei și al bolii ne ghidează existența.

Am învățat să mergem pe minus în mai toate aspectele vieții și să ne punem piedici singuri auzind vocile copilăriei “nu avem bani”, “nu e pentru tine” , “când vei crește mai mare”, “te vei îmbolnăvi dacă…”

Subevalurea, stima de sine scăzută, rușinea, frica de a pierde, neputința, neîncrederea, deconectarea de la sursa divină se răsfrâng în deciziile luate și în forța sau pasiunea cu care îți trăiești viața.

Ce vom face în această întâlnire?

Curățăm programele sărăciei și bolii prin tehnici de respirație și lumină divină pentru a lăsa să se nască ceea ce este natural, abundența și armonia.

Accesăm prin rugăciune, dans și meditație acest spațiu al tututor posibilităților în care vom călători ghidați de o poveste și ne vom lua înapoi toate darurile.

Fie ca Entuziasmul, Pasiunea și Credința să fie ghizii pentru noul AN!

Trăiește așa cum vrei și nu lăsa viața să te trăiască pe tine!

➡️ Pentru participarea la acest eveniment contribuția ta este de 111 RON care se vor vira în contul deschis pe numele de Banu Alina RO48 RNCB 0160 0269 7053 0001 la BCR.

Evenimentul este susținut de Alina Banu instructor Hatha Yoga, Kids Yoga, Dans energetic, Terapeut boluri tibetane, Doula la naștere.

➡️ Detalii pe https://www.onlineyoga.ro/ sau 0721041609