Schimbarea realității tale este posibilă atunci când dorințele sau visele tale sunt produse la nivel mental și transpuse în simț. Atunci când fiecare celulă crede fără gram de îndoială, transformarea se întâmplă.

De câte ori dorințele tale nu au fost îndeplinite și ai renunțat?

De câte ori ai spus „ei na…asta nu e pentru mine”, ” de unde să pot să îmi permit așa ceva”, ” alții pot dar eu…”, ” aș vrea însă nu am capacitatea, abilitatea…” și fără să știi ce ai de făcut cu toate aceste credințe limitative ai lăsat lucrurile cum erau pentru că …”la alții se întâmplă dar nu mie”.

Te invit la aceste eveniment inedit și unic unde împreună cu alți curajoși asemeni ție vom păși pe drumul visului tău cu încredere, pasiune, hotărâre, curaj, bucurie și entuziasm.

Temele abordate în cadrul evenimentului:

– Dorința, de la atașament la libertate;
– Cum menții constant visul fără a deveni o obsesie;
– Meditație pentru îndeplinirea visului;
– Dansul intențiilor;
– Ritual de plantare a noilor semințe.

Tematica serii va fi asezonată cu o ciocolată caldă de cea mai înaltă vibrație, biscuiți vegani, semințe și nuci pentru o atmosferă de poveste a unui nou început în care vom crea povestea personală.
Vino cu creioane colorate, bomboane, fundițe, sclipici, semințe de flori sau iarbă, orez, o cană, clementine, un ghiveci de flori doar cu pământ, o candelă.

Contribuție: 88 RON se depun până pe data de 01 ianuarie în contul deschis la BCR pe numele SC ONLINEYOGA SRL IBAN RO71 RNCB 0160 1699 5195 0001