Feminin sau feminism, între esență și ideologie.

Lupta femininului pentru egalitatea cu masculinul ne-a îndepărtat ca femei de ceea ce ne era menit prin natura însăși prin care am venit să experimentăm trup de „femeie”.
Menținerea echilibrului feminin-masculin este o condiție necesară pentru accesarea calităților fiecăreia dintre noi.
Considerate „vrăjitoare” și arse pe rug pentru că erau în conexiune cu viața și asta dădea peste cap planurile celor care vânau o falsă putere, un masculin dezechilibrat, ele s-au îndepărtat de adevărata lor putere.

Bărbații s-au simțit amenințați de forța lor care era altfel decât ceea ce cunoșteau. Era ceva la care ei nu aveau acces. Doar pentru că erau diferite, li s-au tăiat aripile și au fost reduse la simple servitoare. Cumva mușchii masculinului au redus la tăcere esența lor.

Dintr-o extremă în alta, femeia a dorit să se ridice și să fie egală cu bărbatul, să se răzbune și să demonstreze că și ea poate.

Însă nu a înțeles că este imposibil pentru că sunt energii diferite.

A obținut oare putere sau doar s-a îndepărtat de specificul ei?

Pacea cu partea masculină, acceptarea diferențelor, recunoașterea rănilor de ambele părți, transcederea fricilor și trăirea conștientă asumată, va aduce eliberarea interioară a femeii de falsa femeie.

Dacă simți că acest RETREAT te cheamă te voi întâmpina cu o tematică complexă de regenerare mentală, corporală și sufletească.

DANS ENERGETIC, MINDFULNESS, YOGA TERAPEUTICĂ, ȘEDINȚE DE COACHING, CITIRE CU ANSA

Alina Banu – Life Coach, Yoga & Mindfulness Trainer, Instructor Dans energetic și Terapie prin artă, Owner www.onlineyoga.ro
Locația: se va comunica participanților
Număr de locuri limitat
Camere duble cu pat matrimonial
Masa: 2 mese pe zi, meniu ovo-lacto-vegetarian
COntribuția ta este de 1 400 RON și se achită integral până cel târziu la data de 25 februarie 2023 în contul SC Onlineyoga SRL RO71 RNCB 0160 1699 5195 0001 deschis la BCR
Early Booking 1 februarie 2023 – 1 200 RON
Detalii la telefon Alina – 0721041609