O experiență a recunoașterii puterii și înțelepciunii feminine!
O doula este o femeie alături de o altă femeia însărcinată și de familia ei pentru a îi asculta dorințele și nevoile, a o susține în alegerile sale legate de momentul nașterii. Oferă sprijin continuu emoțional, moral și măsuri de confort, o relație de încredere, complicitate și intimitate de la femeie la femeie pentru ca mama să se simtă în siguranță. 
A fi Doula este despre a onora viața, a fi prezentă în unul din cele mai importante rituri de trecere din viața unui nou suflet în această realitate. Cel mai frumos cadou pe care l-am creat pentru înțelegerea naturii magicului vieții.
Femeia, cea care aduce viața pe acest pământ, uitată și redusă la tăcere, ruptă de natura și esența ei, revine acum la sursă pentru a-și aduce aminte cât de curajoasă, puternică și înțeleaptă este.
A da naștere unei vieți, a te cunoaște, a te asculta, a te onora, a te iubi și a te susține pe parcursul acestei etape profund transformaționale la nivel mental, emoțional, psihic și fizic înseamnă desăvârșirea călătoriei noastre ca femei conectate la esența divină a naturii însăși.
Femeile împreună conectate suflet la suflet, comunicând așa cum numai ele știu să o facă cu ochii plini de lacrimi poate, cu frici depășite strângând din dinți uneori și lăsându-se pe ele de multe ori pentru binele celuilalt doar pentru că asta o împlinește, cu atâta determinare pentru a-ți alina sufletul cu căldura ei și mirosul suav al ascultării, mamă și iubită, vindecătoare prin prezența ei însăși.
Doula este poarta prin care femininul vine acasă în simplicitate, naturalețe, receptivitate, vulnerabilitate dar mereu puternic.
Cât de înălțător să avem această șansă să ne putem asculta din liniște și esență iar din acest spațiu să „ne naștem” împreună cu un nou suflet!
Alina Banu : instructor Hatha Yoga, Kids Yoga, Dans energetic, Terapeut boluri tibetane și Doula la naștere
Detalii la: 0721041609