Str. Oituz 6A, Deva, România Luni - Vineri 18:00-20:00 +40 721 041 609

Ce înseamnă yoga

//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/11/despre.jpg

Când spun YOGA mă duc cu gândul la cuvântul sanscrit ''yungam'' care înseamnă ,,a aduce împreună'', ,,a uni''.

În sala de yoga îmi dau voie să creez o atmosferă primitoare, caldă și liniștitoare, muzica de relaxare în surdină și lumina lumânărilor mă îndeamnă să practic astfel o serie de exerciții fizice, de respirație, de relaxare, concentrare și meditație care au ca scop aducerea în echilibru și unitate a corpului, minții și sufletului meu. La sfârșitul unei astfel de ședințe, o stare de armonie și calm interior mă cuprinde, liniștea se așează peste gânduri, corpul devine ușor, flexibil și eliberat de tensiuni.

Considerată o disciplină de autocunoaștere, yoga își are originea în India Antică iar scrierile și descoperirile științifice arată că datează de peste 5.000 de ani. Scrierile cele mai cunoscute care fac referire la această disciplină sunt Rig Veda, Upanishadele, Bhagavad Gita, Yoga Sutra a lui Patanjali și Hatha Yoga Pradipika.

Practicând yoga întreaga ta viață devine luminoasă, devii capabil să faci față stresului cotidian și agitației, percepi viața cu înțelepciune, relaționezi într-un mod echilibrat cu semenii tăi, acțiunile tale sunt conștiente și cumpătate, ști să te apreciezi și îți cunoști valoarea, ai putere interioară și ești stăpân pe viața ta. Atunci când ai măiestria de a fi creatorul vieții tale și simți fluxul vieții armonizându-te cu el, prosperitatea ți se arată pe toate planurile. Cu o inimă largă, o minte ageră și un corp zvelt, înțelegi că viața este în rezonanță cu ceea ce ești în fiecare moment, de aceea îți asumi acum conștient gândurile, acțiunile și situațiile din viața ta.

Diplome şi Certificări

//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/12/diploma_hatha.jpg
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2021/11/diploma_purna.jpg
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/12/diploma_dans_energetic.jpg
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2020/12/diploma_yoga_kids.jpg
//www.onlineyoga.ro/wp-content/uploads/2022/01/diploma_cdp.jpg